De stalkster

img_0156

Bij stalking denken mensen vaak aan een enge man die jaagt op zijn ex en daarbij de nodige dreigementen uit. Maar als je gaat kijken naar de definitie van stalking, dan is dat veel breder. Stalking betekent: besluipen. In iemands leven binnendringen, die beloeren en op allerlei wijzen intimideren.

Ook jaloerse vrouwen kunnen andere vrouwen stalken cq besluipen. Vroeger deden ze dat door bij elkaar naar binnen te gluren, waarschijnlijk. Maar vandaag de dag speelt het zich grotendeels af via het internet waar mensen verscholen achter valse profielen of fake accounts op twitter in mijn geval, allianties kunnen smeden met de mensen in de buurt van hun slachtoffer.

Door zich binnen te dringen in netwerken in de leefomgeving van het slachtoffer, komen ze weer achter nieuwe informatie en kunnen ze mensen opstoken tegen het slachtoffer door verhalen te verspreiden. Zo kan een slachtoffer van stalking steeds opnieuw in sociaal isolement raken.

Helemaal griezelig wordt het wanneer stalkers een verbond aangaan met andere toxische wezens in de omgeving van het slachtoffer. Als voorbeeld een situatie waarin iemand problemen heeft met zijn huurder.

Zodra de stalk(st)er via het netwerk op social media ontdekt heeft dat zijn prooi met iemand een probleem heeft, zal hij of zij contact opnemen met die persoon. In mijn geval met die lamlendige huurder van mijn huis in Bergen uit Alkmaar.

Om dan samen een alliantie te vormen tegen het slachtoffer. Op die manier houdt de stalk(st)er controle over de situatie en blijft aan de winnende hand. Zo belde mijn stalker A, met twee dames, haar zuster of Annerie?naar de huurder M. Hoekmeijer en zijn vrouw met nagelatelier, uit Alkmaar. Stuurden hem zelfs foto s van mij, verhuurster.

Social media is voor narcisten de hemel, die niet zonder de bijbehorende smaad kunnen.

Zelf blijft de stalker buiten schot, denkt de sluwe dame die tot op het laatst toe verwijst dat zij haar alter ego Gerda van Wijk, later Manon van Manen, nu ik, daarvoor Mariet zelf niet zou zijn, een van haar fake accounts. Ze gelooft het zelf bijna, ze gaat totaal in haar rol op.

Want ze denkt waarschijnlijk ook, het slachtoffer is zo geïsoleerd daar en heeft alle schijn tegen.

Dan is er toch iets goed mis met je; een speciale twitter account Manenvan etc voor haar zwarte alter ego, en eveneens gewijd aan het slachtoffer.

De aanklacht tot nu toe is smaad en laster, dreigen, ongewenste foto s van mij verzenden, obsessie, adres van mij op haar account, infiltratie bij Airbnb, foute gasten betalen… etc….

En helaas bijna altijd heeft de dader nauwelijks of geen zelfreflectie en is totaal geobsedeerd.

Deze stalker is meedogenloos, we noemen haar Ali die zich een weg baant naar mijn leefomgeving.

Mijn broer had ze het zelfs over, betreffende zijn geheime bankrekening notabene.

Nu dringt ze zich steeds dieper in de gemeenschap op twitter en FB om aan te pappen met mensen en aan het thuisfront om listen tegen de gedupeerde te verzinnen.

Of zo ook mijn broodwinning blokkeert, wat echt op misdaad begint te lijken.

Een fake account in februari 2016 heette charity Tavira, want daar woon ik in Tavira, en daarop spreekt ze me aan als Albie, en beschadigt vooral mijn reputatie. We betrapten haar vriendin Annemieke met het woord Albi dat ze samen als een kooswoordje voor mij, hun slachtoffer gebruiken.

En wederom heeft een toxisch persoon, figuur uit zbergen, uit mijn naaste omgeving zich gemeld want immers zodra de stalkster verneemt dat er zich een probleem zich voordoet in mijn nabijheid dan neemt ze contact met die persoon op. Om tezamen een alliantie tegen mij te vormen, en hij heeft er inderdaad zijn kleinzielige gegevens aan bijgedragen.

Nu juli, en wederom een fake reservering voor mijn huis door een Mariette en ik kan nu zelf een ipadres traceren, maar die van haar was ingedekt, de politie weet daar wel raad mee.

Kort daarop werd ik vals beschuldigd en geschorst door Twitter voor een pornografische afbeelding, echter deze stond al jaren op mijn profiel. Het betrof gewoon een kunstafbeelding.

Ook dat was natuurlijk haar inbreng, dat kan niet anders, dat is de jaloezie, betreffende seks en de liefde, dus klikken, vals beschuldigen, het gaat haar nooit ver genoeg.

Kortom het dossier voor de politie wordt dikker en dikker, en is goed onderbouwd.

 

image

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s